Despre Vizarusia

Vizarusia.ro este un site pe care l-am creat împreună cu o echipă de profesioniști pentru a ajuta cetățenii Români în primirea vizei pentru Rusia. Pe acest site veți găsi răspunsuri actuale la toate întrebările referitor la viza rusească. Vizarusia.ro a ajutat peste 540+ de persoane cu consultații private, primirea documentelor necesare, și sfaturi. Scopul nostru este să explicăm întregul proces de primire a vizei pas-cu-pas, astfel încât Dumneavoastră să economisiți timp și bani. 

  • help@vizarusia.ro

zeci de articole

Procesul de primire a vizei ruse pare destul de complicat, scopul nostru este să expicăm fiecare pas în articolele noastre, scrise de profesioniști.

Parteneri de Încredere

În cadrul unelor articole, recomandăm serviciile partenerilor noștri. Fiecare partener și serviciu este verificat minuțios înainte de a vi-l recomanda. 

Consultații private

În cazul în care articolele noastre nu au fost de ajuns, sau pur și simplu nu aveți timp să vă ocupați de primirea vizei, echipa noastră este gata să vă ajute cu o consultație.

Păreri

Veronica Untilă

Cu câteva luni în urmă căutam informații referitor la cum să obțin viza rusească, acest site m-a ajutat să găsesc răspuns la toate întrebările și să primesc viza rapid și ieftin.

Nicoleta Frunză

Mulțumesc echipei Vizarusia.ro pentru munca depusă în acest site, cu ajutorul lor am obținut viza de sine stătător.

John Wumbabu

Sunt Sud African, însă locuiesc în România de câțiva ani. Nu puteam găsi informații referitor la cum să obțin viza în Rusia în România, fiind cetâțean străin. Mulțumesc echipei Vizarusia pentru consultație!