Comandă invitație pentru viză în Rusia!

Înainte de a aplica pentru viza în Rusia, va trebui să obțineți o invitație. Numele oficial al acestui document este “Confirmarea găzduirii unui cetățean străin”. Documentul se emite de către hotele și agenții turistice înregistrate oficial la Agenția Federală de Operatori Turistici a Federației Ruse.

Rezervarea unui hotel NU ESTE DE AJUNS și nu este o invitație.

Partenerii noștri și liderii pe această piață – Russia Support – oferă posibilitatea de a comanda invitația (cunoscută și ca visa support) on-line. După efectuarea plății prin Card sau PayPal, veți primi invitație pe poșta electronică indicată în formular în decurs de 5 minute.

Avantajele Russia Support:

  • Invitații oficiale acceptate de Consulatele Rusești 100%: Scrisorile de invitație emise de Russia Support sunt oficiale și acceptate în 100% din cazuri. Compania este înregistrată oficial ca Operator Turistic în cadrul Agenției Federale de Operatori Turistici a Federației Ruse.
  • Sistem automatizat: După îndeplinirea formularului și achitare, sistemul va verifica automat informațiile introduse. Veți primi invitația în format PDF pe emailul indicat în formular în decurs de 5 minute.
  • Suport 24/7: Întâmpinați greutăți la completarea formularului sau aveți întrebări? Serviciul clienți este gata să vă răspundă la toate întrebările. Dacă cunoașteți limba engleză, adresați întrebările la: hello@russia.support. În cazul în care nu cunoașteți limba engleză echipa noastră vă poate răspunde la toate întrebările, folosiți formularul de contact pentru a ne contacta.
  • Corectarea greșelilor GRATUITĂ: Dacă ați comis o greșeală la introducerea datelor în formular, Russia Support va corecta greșeala și vă va trimite o invitație nouă cu datele corecte GRATUIT. Trimiteți un email la hello@russia.support pentru a cere corectarea datelor.